Toon alle activiteiten

Door Martin Heinen
Excursieleider Vogelweek Vogelwerkgroep Oost-Veluwe

De vogels van begraafplaats Soerenseweg in Apeldoorn

Ga mee met Vogelwerkgroep Oost-Veluwe op zondag 14 mei 2017 met deze vogelrijke wandelexcursie op één van de oudste en groenste begraafplaatsen, de begraafplaats aan de Soerenseweg in Apeldoorn. Tijdens deze excursie maakt u kans op het zien en horen van bijzondere vogels als grote bonte specht, boomklever, goudhaan, zanglijster, zwartkop en we hopen dat de sperwer en groene specht zich willen laten zien en horen. Wij vragen u om geen honden mee te nemen. De wandeling gaat over een begraafplaats. Dus uiteraard blijven we op de paden en gedragen we ons respectvol.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelwerkgroep Oost-Veluwe

Onderwerp

Genieten en herkennen van parkvogels en vogelzang

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Soerenseweg 71 Apeldoorn (GE)
Hoofdingang begraafplaats Soerenseweg 71, Apeldoorn

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Geen honden a.u.b. Deelnemers krijgen een 'checklist' van de te verwachten soorten.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten