Toon alle activiteiten

Door Mieke Pieren-Olijhoek
Excursieleider Vogelweek Vogel werkgroep het Gooi en Omstreken

Vogels kijken bij de pier van Huizen

We gaan rustig aan de pier van Huizen op. Daar liggen een paar eilandjes in het Gooimeer waarop van alles te zien is. Steltloperachtigen, zangvogels en rietvogels. Ook de oeverzwaluwenwand is vanaf de pier goed te observeren. Bij de haven van Huizen broeden ook boerenzwaluwen en huiszwaluwen. Er zijn ook altijd diverse meeuwensoorten te zien en meestal ook visdiefjes en aalscholvers. We leggen geen grote afstand af. Het pad is ook geschikt voor rolstoel gebruikers. Honden mogen niet mee helaas. Wij hebben telescopen mee om de vogels zo mooi mogelijk te laten zien.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogel werkgroep het Gooi en Omstreken

Onderwerp

Diverse vogelsoorten

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Helmhout Huizen (NH)
Parkeren bij Fletcher Hotel in Nautisch Kwartier te Huizen. Mastspoor 1, 1271 GL Huizen.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Hou rekening met de weersomstandigheden. Indien nat en veel wind, dan is het aan het water best koud!

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving