Toon alle activiteiten

Door Peter van Dalen
Excursieleider Vogelweek Vogel- Vleermuis- en Vlinderwerkgrioep Noordrand

Vogelwandelen in de parken van Schiebroek in Rotterdam

We gaan op zoek naar de vogels die leven in de parken van Schiebroek. Het wordt een ontspannen en vogelrijke wandeling van ongeveer 6 km dus trek goede schoenen aan en neem wat te drinken en te eten mee. Vergeet uw verrekijker niet want die is echt noodzakelijk om optimaal van de vogels te kunnen genieten. We kunnen onderweg van alles verwachten, van pimpelmees tot specht.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogel- Vleermuis- en Vlinderwerkgroep Noordrand

Onderwerp

Vogels kijken en luisteren in de parken van Schiebroek

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

N471 Rotterdam (ZH)
We starten de wandeling bij Metrostation RandstadRail Meijersplein in Rotterdam. We verzamelen op het plein aan de oostzijde.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Laat u verrassen door de vogels! Deelname is gratis. Een kleine bijdrage voor onze werkgroep is altijd welkom maar niet verplicht.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving