Toon alle activiteiten

Door Marieke Berman
Excursieleider Vogelweek

Weidevogelspektakel in Overtoom & Middelveen bij Rijssen

Wilt u graag een avond echt genieten van weidevogels? Kom dan meewandelen op deze weidevogelwandeling bij Rijssen! Weidevogelliefhebster Marieke neemt u mee op een wandeling van zo'n 4 km in dit nieuwe weidevogelgebied aan de zuidkant van Rijssen. Ze zal u tips geven over het herkennen van de verschillende soorten vogels die we zien en horen. Ook over hun gedrag en bescherming wil ze u van alles vertellen. Na afloop zijn we welkom bij 'het Overveen' om de excursie af te sluiten met een kopje koffie/thee. Daarna mag iedereen naar huis met een herinnering aan een avond buitelende Kieviten, roepende Grutto's & Tureluurs en piepende Graspiepers.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Onderwerp

Weidevogels

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Veendijk 4 Rijssen (Overste)
Parkeerplaats van 'het Overveen'

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Tip: trek wandelschoenen aan, neem een verrekijker mee. Hebt u geen verrekijker om mee te nemen? Laat het dan vooraf weten, Marieke probeert er dan eentje te regelen die u kunt lenen tijdens de excursie.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten