Toon alle activiteiten

Door Coen Van Nieuwamerongen
Excursieleider Vogelweek

De prachtvogels van de Reeuwijkse Plassen

Voor deze hopelijk zeer vogelrijke en ontspannen fietsexcursie verzamelen we met fiets bij de hand bij de parkeerplaats bij het Kale jonkerpad in het Goudse Hout. Vanaf daar fietsen we naar de Heemtuin, waar we kans hebben op de koekoek,de ijsvogel en nog veel meer broedende vogels. Daarna vertrekken we richting de Reeuwijkse Plassen. We hopen op rietzangers, krooneenden, een blauwborst en natuurlijk de ijsvogel. Rond half één hopen we weer terug te zijn bij de parkeerplaats.

Aanmelden

Details

Activiteit

Fietsexcursie

Onderwerp

Genieten van zangvogels en watervogels

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Kale jonkerpad 3 Gouda (ZH)
Bij de skeelerbaan in het Goudse Hout Kale jonkerpad 3, 2805 LD Gouda, Nederland

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Parkeermogelijkheid is er genoeg, maar het is het wel een fietsexcursie. Uw excursieleider Coen is met zijn 13 jaar de jongste excursieleider van Vogelbescherming Nederland. Hij wordt gecoacht door een aantal ervaren excursieleiders om de kneepjes van het vak te leren, hij heeft een uitstekende vogelkennis en veel enthousiasme.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving