Toon alle activiteiten

Door Marieke Berman
Excursieleider Vogelweek

Vogelspotten als de avond valt in natuurgebied de Borkeld

Heerlijk blij en ontspannen de avond afsluiten? Daar is deze avondwandeling uitermate geschikt voor! Samen met vogelliefhebster Marieke gaan we een wandeling van ruim 5 kilometer maken door natuurgebied de Borkeld bij Markelo. We kijken en luisteren samen naar de vogels die in de avond zingen. Marieke zal u helpen om verschillende vogels te leren herkennen doordat ze deze voor u aanwijst en met u stilstaat om te genieten van hun lied. We zullen natuurlijk genieten van het lied van de lijsters, merels en roodborsten; maar misschien horen we ook een koekoek, zwarte specht of houtsnip! We zullen vanzelf merken met elkaar hoe de natuur uiteindelijk verstilt. Ook wij kunnen na een kopje koffie/thee voldaan ieder naar huis om na te genieten en de stilte van de slaap op te zoeken!

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Onderwerp

Genieten van zangvogels in de avond

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Bovenbergweg 14 Markelo (Overste)
Verzamelpunt: parkeerplaats van Camping de Bovenberg in Markelo.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Tip: trek wandelschoenen aan, neem een verrekijker mee. Hebt u geen verrekijker om mee te nemen? Laat het dan vooraf weten, Marieke probeert er dan eentje te regelen die u kunt lenen tijdens de excursie. Deze excursie is gratis, een eventueel kopje koffie/thee na afloop is voor eigen rekening.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten