Toon alle activiteiten

Door Frans Lokker
Excursieleider Vogelweek

(Zang)vogels van duin en wad bij Stellendam

Heel veel zangvogels zie je niet, maar hoor je alleen. Tijdens deze vroege vogels-wandeling ga je er een paar leren herkennen op hun geluid. Verder kijken we op de terugweg uit over de vogels op het slik. Uiteraard neem je de verrekijker mee. Er is een reservekijker, we nemen een telescoop mee en er zijn boeken om de vogels op een plaatje te kunnen bekijken. Deze excursie duurt ongeveer twee uur, stevig (waterdicht) schoeisel is aanbevolen. We verzamelen op het parkeerterrein bij de Buitenhaven aan de Meester Snijderweg te Stellendam.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Natuur en landschapbescherming Goeree-Overflakkee

Onderwerp

Genieten en herkennen van vogels en vogelgeluiden

Startpunt

Meester Snijderweg 3 Stellendam (ZH)
Parkeerterrein bij de buitenhaven van Stellendam aan de Meester Snijderweg in Stellendam (aan de westkant van het gemaal)

Duur

2 uur

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten