Toon alle activiteiten

Door Debby Doodeman
Medewerker Vogelbescherming Nederland FOGOL

Big Day Texel - 6 mei 2017

Nationaal Park Duinen van Texel, Vogelinformatiecentrum Texel en Vogelbescherming Nederland organiseren op 6 mei 2017 een Big Day om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor het goede doel: strandbroeders. Tijdens deze Big Day proberen teams van vogelaars in 24 uur zoveel mogelijk vogelsoorten te zien op Texel. De start is vrijdagnacht om 00.00 uur, de finish 24 uur later. De Big Day wordt georganiseerd in het kader van het Wadden Vogelfestival op 6 en 7 mei 2017 en de Nationale Vogelweek van 6 t/m 14 mei 2017. We gaan proberen om met elkaar zoveel mogelijk vogelsoorten te zien. Dat is niet alleen leuk om te doen, maar laat ook de geweldige vogeldiversiteit van Texel zien. We ondersteunen alle teams met tips en inspiratie in de sponsoring, promotie en advies om zo veel mogelijk soorten te zien.

Wil je meer informatie of je opgeven? Klik hier voor alle info.

Aanmelden

Details

Activiteit

Fietsexcursie

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

Vogelrace voor het goede doel

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Klimpstraat 33 De Cocksdorp (NH)
Start en finish is bij het Eierlandsche Huis in De Cocksdorp.

Duur

Langer dan 4.5 uur

Kosten

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten