Toon alle activiteiten

Door Camilla Dreef
Excursieleider Vogelweek

Vogels kijken in het Amsterdamse Vondelpark met Camilla

Camilla Dreef is tv-bioloog, enthousiast vogelaar en ambassadeur van Vogelbescherming. In de Nationale Vogelweek geeft ze op verschillende plekken in Nederland leuke vogelexcursies voor beginnende vogelliefhebbers. Deze avondexcursie in het Vondelpark ga je met Camilla op zoek naar de verrassende vogels van dit stadspark. Camilla legt uit hoe je vogels kunt vinden en herkennen en met haar telescoop zijn de vogels ook van heel dichtbij te bewonderen.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

Genieten en herkennen van vogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Vondelpark 5 Amsterdam (NH)
Verzamelplaats is bij De Vondeltuin (Vondelpark 7)

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Neem een verrekijker mee. Camilla neemt een telescoop mee waar iedereen doorheen mag kijken. Ook neemt ze een vogelgids mee waar iedereen de vogels in kan bekijken en opzoeken.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving