Toon alle activiteiten

Door Nico van der Poel
Excursieleider Vogelweek St. Educatieve Natuurtuin de Goffert

Vogels van het Goffertpark in Nijmegen

We gaan ontdekken welke vogels we kunnen zien en horen op de rustige plek van de Natuurtuin de Goffert en in het omliggende stadspark. Ervaring met vogels kijken is leuk, maar niet nodig. In de natuurtuin is er kans op verschillende mooie zangvogels die weer uit Afrika zijn teruggekeerd om hier te broeden. We rekenen niet op zeldzame vogels maar prachtige vogels als een groene specht of appelvink zou zo maar kunnen. Als je een kijker hebt, dan die graag meenemen. Er zijn twee excursieleiders aanwezig, dus we gaan met maximaal 15 mensen per gids op pad zodat iedereen optimaal van de vogels kan genieten.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

St. Educatieve Natuurtuin de Goffert

Onderwerp

Stadsvogels ontdekken, zien, horen en leren herkennen

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Goffertweg 21 Nijmegen (GE)
Naast (westelijk van) restaurant de Goffertboerderij. Als je voor het restaurant staat op de parkeerplaats, dan rechts ervan.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Ook kinderen zijn welkom. Als u een kijker hebt, dan die graag meenemen. Na afloop is er koffie in de Natuurtuin.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten