Alle activiteiten

Door Anna Kemp
NatuurlijkBUITEN

Vroege vogelwandeling met ontbijt in de Achterhoek

Leuke en ontspannen vroege vogelwandeling vanaf natuurtuin NatuurlijkBUITEN in Sinderen (Achterhoek). Wist u dat bij het krieken van de dag vogels het uitbundigst zingen? De zang van de vroegste vogels is een ware belevenis. Op het erf horen we misschien al wel de merel, winterkoning en putter of zien we de steenuil op de schoorsteen bij de buren zitten. Al wandelend over landweggetjes en door het bos proberen we zoveel mogelijk verschillende vogelsoorten te ‘scoren’. In de ochtendgloren valt zoveel meer te beleven; wie weet zien we hazen in de wei of nog net een paar reeën voordat ze in het bos verdwijnen? De natuur zit telkens boordevol verrassingen! Bij terugkomst staat een uitgebreid ontbijt klaar met kakelverse eitjes, geurend warm speltbrood en verse koffie|thee. Het is een ware belevenis, alleen moet u er wel ‘vroeg voor uit de veren’!

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

NatuurlijkBUITEN

Onderwerp

Genieten en herkennen van zangvogels

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Toldijk 11 Sinderen (GE)
Startpunt: Parkeerplaats op het erf van NatuurlijkBUITEN, Toldijk 11 in Sinderen.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Meenemen: wandelschoenen of laarzen, verrekijker, vogelgids, vogelnotitieboekje. Honden kunnen niet mee ivm het wild in dit gebied. Kosten € 14,50; kinderen t/m 12 jaar € 7,50, graag ter plekke te voldoen

Kosten

€ 14,50 p.p. inclusief uitgebreid ontbijt na afloop.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten