Toon alle activiteiten

Door marc westermann
Excursieleider Vogelweek Stroomhuis Neerijnen / Vogelwerkgroep IVN West-Betuwe

Vogelfilm avond Neerijnen

Het Stroomhuis te Neerijnen- vertoont een selectie bijzondere, recente en historische films over vogels die in het rivierengebied te zien zijn. In ieder geval ziet u de prachtig gefilmde ‘De terugkeer van de ijsvogel’ uit 2015 van Cees van Kempen. De films, filmfragmenten en ook de gefilmde vogels worden besproken door Marc Westermann.

Aanmelden

Details

Activiteit

Lezingen

Organisatie

Stroomhuis Neerijnen

Onderwerp

vogelfilms

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Van Pallandtweg 1 Neerijnen (GE)
Parkeerplaats Stroomhuis, Van Pallandtweg 1, Neerijnen

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Deze filmavond is een onderdeel van de vogelestafette rivierenland die op deze dag plaats vindt. Entree € 5,- reserveren is niet nodig.

Kosten

Entree € 5,- Voor de website van het filmhuis: http://stroomhuisneerijnen.nl/landschap/557-201705-13-mei-vogeldag-3-terugkeer-van-de-ijsvogel-filmhuis.html

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving