Toon alle activiteiten

Door marc westermann
Excursieleider Vogelweek Stroomhuis Neerijnen / Vogelwerkgroep IVN West-Betuwe

Vogelestafette Rivierenland Heesselt

Op 13 mei organiseren de vogelwerkgroep IVN West-Betuwe en het Stroomhuis te Neerijnen tijdens de Nationale Vogelweek 2017 verschillende excursies in de Wetlands van de Waal en een vogelfilm avond. We zullen veel zangvogels horen zingen en weide-en watervogels zien. Tevens kun je met eigen ogen zien welke ingrepen in het landschap plaatsvinden in het kader van ' Ruimte voor de rivier'. Je kunt deelnemen aan alle activiteiten maar ook inschrijven voor één excursie. Deze excursie start in de Heesseltsche uiterwaard waar we om 9.30 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats bij Theetuin River Lounge, Steenfabriek 3 Heesselt. Rond 11:30 uur zijn we weer terug en is er tijd voor een hapje en drankje in de Theetuin. De excursie is gratis en wordt begeleid door ervaren vogelkenners. Laarzen, wandelschoenen, eventueel regenkleding en verrekijkers zelf meenemen, wij zorgen voor een telescoop om nog meer te kunnen zien.. Zie ook de website van IVN West-Betuwe.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelwerkgroep IVN West-Betuwe

Onderwerp

Vogels in de uiterwaarden

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Steenfabriek 3 Heesselt (GE)
Parkeerplaats bij Theetuin River Lounge, Steenfabriek 3 Heesselt; afslaan van de Waalbanddijk

Duur

1.5 uur

Bijzonderheden

Rond 11 uur zijn we weer terug en is er tijd voor een hapje en drankje in de Theetuin. En om 12.30 start een volgende excursie in de Stiftse uiterwaard.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving