Alle activiteiten

Baltsende grote trappen bij Berlijn

Op slechts een paar uur rijden van Nederland, in de Duitse deelstaat Brandenburg, ligt een vrij onbekend vogelgebied dat echter vele spectaculaire vogelsoorten herbergt.
Onze ledenreizen naar dit gebied vertrekken in oktober iedere week, maar je zou bijna vergeten dat ook het voorjaar in deze streek geweldig is. Zo maakt u grote kans op het zien van baltsende grote trappen (een onvergetelijke ervaring!) maar ook op vele andere tot de verbeelding sprekende soorten als rode en zwarte wouw, zeearend, kraanvogel, grauwe kiekendief, ortolaan en hop.

Logo Inezia Tours

Deze voorjaarsreis is ook leuk voor leden die wel eens willen weten of een ‘vogelreis’ iets voor ze is. Het tempo van de reis is rustig, zonder lange wandelingen. Het hotel is uitstekend, net als de Duitse maaltijden! En speciaal voor leden van Vogelbescherming is de prijs (545 euro) zeer vriendelijk gehouden.


Vanaf eind september 2020 zijn er ook weer wekelijks de 4-daagse instap-ledenreizen naar de indrukwekkende aantallen kraanvogels en de grote trappen in dit gebied.


Bent u nog geen lid en wilt u wel mee? Meldt u dan hier aan.

Duur

4 dagen

Vertrek

zaterdag 25 april 2020

Reisorganisatie

Inezia Tours

Ga naar de website

Toon alle activiteiten