Toon alle activiteiten

Door Ron Leeuwis
Excursieleider Vogelbescherming

Weidevogel excursie Donkse Laagten

Een excursie die absoluut de moeite waard is voor alle mensen die kunnen genieten van de weidevogels die het moeilijk hebben. De vrolijk roepende grutto's en kieviten in de polder, het weidse polder uitzicht met molens en open water. Een echte aanrader voor de liefhebber.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Onderwerp

Broedtijd van de weidevogels

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Zijdeweg Bleskensgraaf (ZH)
Let op. de parkeerplaats bevindt zich vlak voordat u met een bocht naar links de brug op gaat, aan de rechterkant, waar een klein stukje bos is.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Een goed begaanbare route, waar een kijker een must is. Er is geen sanitaire voorziening aanwezig. Dichtstbijzijnde horeca is restaurant de Krom in Oud Alblas, onder de wieken van de korenmolen.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving