Toon alle activiteiten

Door Tom Storcken
Excursieleider Vogelbescherming

Wandelexcursie 't Hout

't Hout (tussen Nieuwstadt en Susteren) is een gevarieerd vochtig loofbos met o.a. populieren, zomereiken en essen, aan de randen liggen graslanden. Bijzondere plant in het voorjaar: bosanemoon. Wat vogels betreft komen grote, middelste en kleine bonte specht, evenals groene en zwarte specht voor. Daarnaast broeden er aan de randen van de bossen gemiddeld 5 tot 10 paartjes nachtegalen. Tevens boomklever, boomkruiper, spreeuwen, zilverreiger en overige zangvogels niet te vergeten.

Heeft u geen Nederlands woonadres maar wilt u meedoen aan deze activiteit? Stuur uw aanmelding aan info@vogelbescherming.nl. Vermeld s.v.p. duidelijk uw naam- en contactgegevens en de exacte datum, naam van de activiteit en om hoeveel personen het gaat. Vogelbescherming verwerkt uw aanmelding zolang er beschikbare plaatsen zijn.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Onderwerp

Zangvogels, vogelgeluiden

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Spoorstraat 70 Susteren (LI)
P & R bij station NS Susteren, daar is parkeergelegenheid. Het startpunt van de wandeling is bij de bloemenwinkel op het station.

Duur

3 uur

Bijzonderheden

In verband met het soort gebied goede waterdichte schoenen, een verrekijker verhoogt het plezier in vogels kijken, neem desgewenst een fototoestel mee.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving