Toon alle activiteiten

Door Henk de Joode
Excursieleider Vogelbescherming

Zangvogels in de Amsterdamse Waterleidingduinen

We zullen een mooie en stevige wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen maken, daarbij zullen we vogels horen en zien die in mei zijn aangekomen in het duin. Voorbeelden zijn de zwartkop, de nachtegaal en de grasmus.

Deelname aan deze excursie is gratis, maar u dient in het bezit te zijn van een toegangskaartje voor de Amsterdamse Waterleidingduinen en de parkeerplaats is betaald parkeren. Entree €1,50, parkeerkosten € 2,00. Kosten kunnen allebei alleen met bankkaart betaald worden.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Onderwerp

Zangvogels

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Vogelenzangseduinweg 4 Vogelenzang (NH)
Ingang Panneland in Vogelenzang

Duur

4 uur

Bijzonderheden

Trek stevige schoenen aan. Het wordt een stevige wandeling met de duur van zo'n vier uur. Een verrekijker verhoogt het plezier in vogels kijken.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving