Alle activiteiten

Door Vogelbescherming Nederland

24-26 januari 2020: Nationale Tuinvogeltelling

Tel op vrijdag 24, zaterdag 25 of zondag 26 januari 2020 een half uur de vogels in uw tuin of op uw balkon! Het is leuk en gemakkelijk om mee te doen.

Spelregels voor deze telling vindt u via www.tuinvogeltelling.nl. Via deze site vindt u ook gemakkelijke informatie over hoe u de vogels herkent.
Schrijf u nu alvast in, dan ontvangt u gratis de Special Vogels voeren. Daarbij krijgt u korting in de webshop en ook nog eens herkenningstips en de laatste tuinvogelnieuwtjes in uw mailbox. U kunt uiteraard ook meedoen aan de Tuinvogeltelling door in het weekend van de telling het telformulier in te vullen, zonder vooraf in te schrijven.

De Nationale Tuinvogeltelling is het grootste citizen science’s project van Nederland. Vogelbescherming organiseert de telling samen met Sovon Vogelonderzoek Nederland. De verkregen gegevens zijn een vorm van ‘aanvullend bewijs’ in het vaststellen van trends. Zo draagt ook uw telling bij een betere kennis van de stadsnatuur. Die kennis is essentieel voor het effectief beschermen van vogels.

Toon alle activiteiten