Toon alle activiteiten

Door Vogelbescherming Nederland

Nationale Tuinvogeltelling

Tel op zaterdag 27 of zondag 28 januari 2018 een half uur de vogels in uw tuin of op uw balkon! Het is leuk en gemakkelijk om mee te doen.

Spelregels voor deze telling vindt u via www.tuinvogeltelling.nl. Via deze site vindt u ook gemakkelijke informatie over hoe u de vogels herkent. Iedereen kan dus meedoen.

De Nationale Tuinvogeltelling is het grootste citizen science’s project van Nederland. Vogelbescherming organiseert de telling samen met Sovon Vogelonderzoek Nederland. De verkregen gegevens zijn een vorm van ‘aanvullend bewijs’ in het vaststellen van trends. Zo draagt ook uw telling bij een betere kennis van de stadsnatuur. Die kennis is essentieel voor het effectief beschermen van vogels.

Aanmelden

Details

Activiteit

Evenement

Onderwerp

Tuinvogels tellen

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Boulevard 12 Zeist (UT)
Het 'startpunt' van de Nationale Tuinvogeltelling is uiteraard uw eigen balkon of tuin. Op zaterdag 27 januari 2018 bent u van harte welkom in de winkel van Vogelbescherming aan de Boulevard 12 te Zeist. De winkel is op zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Op zondag 28 januari is de winkel van Vogelbescherming gesloten.

Duur

0.5 uur

Kosten

Nee

Voor deze activiteit kunt u zich niet opgeven via de website van Vogelbescherming Nederland.

Klik hier om u voor deze activiteit op te geven
(link opent in een apart venster, Vogelbescherming Nederland is niet verantwoordelijk voor de informatie van derden)

Toon alle activiteiten

In de omgeving