Toon alle activiteiten

Door Lex Burgel
Excursieleider Vogelbescherming IVN regio Leiden

Najaarsexcursie Lentevreugd Wassenaar

Lentevreugd is een voormalig bollenterrein. Het heeft nu weer het karakter van een binnenduingebied, tussen duin en polder. Tussen de duinbeken liggen rietvelden en kruidenrijk grasland. In de loop der jaren zijn hier al veel verschillende soorten vogels gezien. In de maand oktober komt de najaarstrek op gang, maar er zijn ook nog veel verschillende standvogels (die het jaarrond aanwezig zijn) in het gebied aanwezig. Zie ook www.ivn.nl/afdeling/leiden/activiteiten

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Onderwerp

najaarstrek

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Katwijkseweg 19 Wassenaar (ZH)
Startpunt is op de parkeerplaats Lentevreugd bij de kruising Katwijkseweg-Kokshoornlaan te Wassenaar. Voor navigatiesysteem: nabij Katwijkseweg 19a, 2242 PB, Wassenaar

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Laarzen of waterdicht schoeisel aanbevolen. Niet geschikt voor minder validen. Voor beginnende en ervaren vogelaars. Honden niet toegestaan.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving