Toon alle activiteiten

Marokko - EasyBirding Beschermingsreis

In het voorjaar zindert het in Marokko van de trekvogels, zowel langs de kust met Audouins Meeuwen en sterns als in woestijnen met allerlei zangvogels.
Niets is zo karakteristiek voor Marokko in het voorjaar als de roepjes van heel hoog overvliegende Bijeneters of de aanblik van een Boerenzwaluw die laag over het woestijnzand noordwaarts vliegt.

Logo BirdingBreaks

De deelnemers aan de eerdere beschermingsreizen waren al zeer enthousiast, en op grond van hun ervaringen zijn de reizen nog meer aangepast aan de gemiddelde wensen en kennisniveau van onze leden. Het zijn inmiddels ‘easy birding’ reizen voor mensen die wel eens kennis willen maken met vogel- en natuurreizen. Daarmee ook minder geschikt voor de fanatieke vogelaars en soortenjagers.
Tijdens deze reis besteden we uiteraard wel veel aandacht aan vogels, maar ook aan het schitterende landschap en de bijzondere cultuur. En dit alles in een tempo dat u de gelegenheid geeft om uitgebreid van alles te genieten. Onder begeleiding van Nederlandse gids en samen met andere leden van Vogelbescherming.

Met uw deelname steunt u ook nog eens ons beschermingswerk, want Vogelbescherming deelt mee in de opbrengst van deze reis! Bij het boeken van deze reis helpt u de vogels in Marokko want een deel van de opbrengst van de reis is bestemd voor het beschermingsproject van de Heremietibis!
Het is een prachtige reis in een prachtige tijd van het jaar: de voorjaarstrek is namelijk in volle gang.

Duur

12 dagen

Vertrek

maandag 19 maart 2018

Reisorganisatie

BirdingBreaks

Ga naar de website

Toon alle activiteiten