Navigatie overslaan
Alle activiteiten

De natuur van Costa Rica – indrukwekkend en weelderig

Costa Rica is een land waar je je als natuurliefhebber geen seconde verveelt…nergens anders ter wereld vind je meer soorten per vierkante kilometer dan in Costa Rica: meer dan 900 soorten vogels, 14 000 plantensoorten, 240 zoogdierensoorten, 200 amfibieënsoorten, 245 soorten reptielen en ontelbare insectensoorten en dat alles voor een landje dat maar net 1,5 keer zo groot als Nederland is. Deze reis biedt een zeer goede introductie langs de voornaamste ecosystemen van het land.

Logo Inezia Tours

Deze reis biedt een zeer goede introductie langs de voornaamste ecosystemen van het land. Van tropische alpenweide boven de 3200 meter hoogte tot tropisch laaglandregenwoud en van droogbos tot kust. We gebruiken mooie kleinschalige ecolodges en worden begeleid door een zeer ervaren bioloog én een zeer ervaren vogelaar. Een aanrader voor iedereen die op een intense en relaxte manier de spectaculaire natuur van de neotropen wil beleven.

Tijdens deze reis laten we zoveel mogelijk van de mooiste natuurgebieden van Costa Rica aan bod komen, mijden we de toeristisch drukste plekken en maken we gebruik van rustig gelegen ecolodges, midden in de natuur, zodat we rechtstreeks vanuit onze kamer in alle rust kunnen genieten van de spectaculaire flora en fauna van Costa Rica. Onze reisbegeleiders begeleiden ook de vogelreis in februari en zijn uitstekende vogelaars maar hun kennis is aanzienlijk breder dan alleen over vogels, maar dat zal zeker ook aan bod komen in deze zeer compleet opgezette reis in een rustig tempo.

Duur

15 dagen

Vertrek

woensdag 8 december 2021

Reisorganisatie

Inezia Tours

Ga naar de website

Toon alle activiteiten