Toon alle activiteiten

Spitsbergen - Ledenreis 2019

In 2018 is er geen ledenreis naar Spitsbergen, maar in 2019 staat deze reis voor de vierde maal gepland.
Beleef een unieke natuurervaring samen met andere vogel- en natuurliefhebbers! Onder begeleiding van deskundige gidsen van Inezia Tours gaat u aan boord van de Plancius, op zoek naar de vele noordelijke zeevogels, walvissen, ijsberen, poolvossen en walrussen. Deze unieke natuur-cruise vertrekt vanuit Zeeland en vaart via Fair Isle en Jan Mayen naar Spitsbergen.

Logo Inezia Tours

Onderweg zien we duizenden zeevogels als papegaaiduiker, jan van gent, zwarte zeekoet, alk, kleine alk, grote jager, kleine jager, noordse stormvogel, noordse pijlstormvogel en de in Nederland zeer zeldzame dikbekzeekoet. Bovendien is er kans op het zien van zeezoogdieren als bruinvis, tuimelaar, witsnuitdolfijn, dwergvinvis, gewone vinvis, blauwe vinvis, butskop en bultrug.

Bij Spitsbergen hopen we hoog arctische soorten te zien zoals ivoormeeuw, rendier en poolvos. En met wat geluk zien we ook walrussen en ijsberen aan de rand van het imposante pakijs en in de fjorden!

Lees hier het blog van Kees de Pater over deze ledenreis in 2016.

Let op: de vermelde vertrekdatum is voorlopig.

De reis is nog niet te boeken via Inezia, maar vanwege de verwachte belangstelling is het raadzaam alvast uw belangstelling kenbaar te maken Dat kan met een e-mail naar info@ineziatours.nl of bel 0597-431405.

Met uw deelname steunt u ons beschermingswerk, want Vogelbescherming deelt mee in de opbrengst van deze reis!

Duur

12 dagen

Vertrek

dinsdag 28 mei 2019

Reisorganisatie

Inezia Tours

Ga naar de website

Toon alle activiteiten