Alle activiteiten

Spitsbergen - Ledenreis 2020

De reis in 2019 is volgeboekt maar in 2020 staat deze unieke ledenreis reis wederom op de agenda.
Beleef een unieke natuurervaring samen met andere vogel- en natuurliefhebbers! Onder begeleiding van deskundige gidsen van Inezia Tours gaat u aan boord van de Plancius, op zoek naar de vele noordelijke zeevogels, walvissen, ijsberen, poolvossen en walrussen. Deze unieke natuur-cruise vertrekt vanuit Zeeland en vaart via Jan Mayen naar Spitsbergen.

Op 29 september is er een informatieochtend over deze reis bij Vogelbescherming in Zeist.
Aanmelden informatieochtend

Voor de reis in 2019 zijn nog enkele (duurdere) plekken beschikbaar. De reis in 2020 wordt binnenkort opengesteld voor  boekingen. Wacht niet te lang, de goedkopere hutten zijn meestal snel volgeboekt.

Bekijk hier het filmverslag van de reis van mei 2017

Logo Inezia Tours

Onderweg zien we duizenden zeevogels als papegaaiduiker, jan van gent, zwarte zeekoet, alk, kleine alk, grote jager, kleine jager, noordse stormvogel, noordse pijlstormvogel en de in Nederland zeer zeldzame dikbekzeekoet. Bovendien is er kans op het zien van zeezoogdieren als bruinvis, tuimelaar, witsnuitdolfijn, dwergvinvis, gewone vinvis, blauwe vinvis, butskop en bultrug.

Bij Spitsbergen hopen we hoog arctische soorten te zien zoals ivoormeeuw, rendier en poolvos. En met wat geluk zien we ook walrussen en ijsberen aan de rand van het imposante pakijs en in de fjorden!

Let op:
De voorlopige vertrekdatum van deze reis is 21 mei 2020


Meer informatie over boekingen: info@ineziatours.nl of bel 0597-431405

Met uw deelname steunt u ons beschermingswerk, want Vogelbescherming deelt mee in de opbrengst van deze reis!

Duur

12 dagen

Vertrek

donderdag 21 mei 2020

Reisorganisatie

Inezia Tours

Ga naar de website

Toon alle activiteiten