Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Spitsbergen - Laatste ledenreis 2022

Vanwege de Coronacrisis is de ledenreis van 2020 verplaatst naar 2022. Deze unieke ledenreis, waar al veel leden van hebben genoten, staat voor de laatste keer op de agenda.

Beleef een unieke natuurervaring samen met andere vogel- en natuurliefhebbers! Onder begeleiding van deskundige gidsen van Inezia Tours gaat u aan boord van de Ortelius, op zoek naar de vele noordelijke zeevogels, walvissen, ijsberen, poolvossen en walrussen. Deze unieke natuur-cruise vertrekt vanuit Zeeland en vaart via Jan Mayen naar Spitsbergen.

Door de verplaatsing naar 2 juni 2022 zijn er enkele plekken opengevallen. Als u belangstelling hebt om in 2022 mee te gaan kunt u dat melden bij Inezia Tours.  

Bekijk hier het filmverslag van de reis van mei 2017

Logo Inezia Tours

Onderweg zien we duizenden zeevogels als papegaaiduiker, jan van gent, zwarte zeekoet, alk, kleine alk, grote jager, kleine jager, noordse stormvogel, noordse pijlstormvogel en de in Nederland zeer zeldzame dikbekzeekoet. Bovendien is er kans op het zien van zeezoogdieren als bruinvis, tuimelaar, witsnuitdolfijn, dwergvinvis, gewone vinvis, blauwe vinvis, butskop en bultrug.

Bij Spitsbergen hopen we hoog arctische soorten te zien zoals ivoormeeuw, rendier en poolvos. En met wat geluk zien we ook walrussen en ijsberen aan de rand van het imposante pakijs en in de fjorden!

De  vertrekdatum van deze reis is 2 juni 2022.

Meer informatie over boekingen: info@ineziatours.nl of bel 0597-431405

Met uw deelname steunt u ons beschermingswerk, want Vogelbescherming deelt mee in de opbrengst van deze reis!

Duur

12 dagen

Vertrek

donderdag 2 juni 2022

Reisorganisatie

Inezia Tours

Ga naar de website

Toon alle activiteiten