Toon alle activiteiten

Marokko, Hoge Atlas, Sahara en kust

Na de succesvolle reizen in 2014 en 2015 organiseert BirdingBreaks ook in 2016 weer een aantal ‘easy birding’ ledenreizen naar Marokko.

Logo BirdingBreaks

Marokko kent een grote diversiteit met zandwoestijn, steenwoestijn, het Atlasgebergte en kustzones, met de daarbij horende diversiteit aan vogelsoorten. Zowel in het voorjaar als najaar is het klimaat er heerlijk. Bovendien passeren in die tijd vele trekvogels, onderweg naar hun broedgebied in Europa (voorjaar), of naar hun overwinteringsgebied in de Sahel of verder zuidelijk in Afrika (najaar).

De deelnemers aan de eerdere reizen waren al zeer enthousiast, en op grond van hun ervaringen zijn de reizen nog meer aangepast aan de gemiddelde wensen en kennisniveau van onze leden. Het zijn inmiddels ‘easy birding’ reizen voor mensen die wel eens kennis willen maken met vogel- en natuurreizen. Daarmee ook minder geschikt voor de fanatieke vogelaars en soortenjagers.

Tijdens deze reis besteden we uiteraard wel veel aandacht aan vogels, maar ook aan het schitterende landschap en de bijzondere cultuur. En dit alles in een tempo dat u de gelegenheid geeft om uitgebreid van alles te genieten. Onder begeleiding van Nederlandse gids en samen met andere leden van Vogelbescherming.

Met uw deelname steunt u ook nog eens ons beschermingswerk, want Vogelbescherming deelt mee in de opbrengst van deze reis!

Duur

10 dagen

Vertrek

dinsdag 18 oktober 2016

Reisorganisatie

BirdingBreaks

Ga naar de website

Toon alle activiteiten