Toon alle activiteiten

Roofvogeltrek in Georgië

Beleef de vogelervaring van uw leven en draag bij aan vogelbescherming in Georgië. De oostkust van de Zwarte Zee en de Kaukasus vormen samen een trechter, waar bijna alle roofvogels uit Europees (of West-)Rusland en Finland langs trekken. Er zijn dagen geweest, waarop meer dan een kwart miljoen vogels passeerden! De heuvels rond Batumi zijn intussen wereldberoemd. Het is één van de drie topplekken in de wereld om roofvogeltrek te beleven.

Logo Starlingreizen

Een speciale beschermingsreis voor leden van Vogelbescherming naar één van de locaties van ‘In de ban van de condor’.

Georgië is als oud-Sovjetland een boeiende bestemming op zich. De mensen zijn hartelijk en gastvrij, de natuur en het landschap zijn indrukwekkend. Georgië is een veilig land met een rijke culturele achtergrond. Zo is de regio de bakermat van de wijnbouw.

Speciaal voor Vogelbescherming Nederland stelden we een aanvullend programma op waarin u in korte tijd de absolute hoogtepunten van de streek ontdekt. Begeleid door de beste gidsen. U verblijft in een van de beste hotels van de regio, het Oasis Hotel nabij Batumi. Per marshutka (comfortabele minibus) maakt u in kleine groepjes excursies naar de verschillende habitats in de regio. Van de Chorikhi-delta tot het Mtirala Nationaal Park. Aan de hand van lezingen 's avonds kom je alles te weten over roofvogelherkenning, georgische tradities en vogelbescherming in de streek, maar je kan ook gewoon napraten in de bar.

Met uw deelname steunt u ook nog eens ons beschermingswerk, want Vogelbescherming deelt mee in de opbrengst van deze reis!

Duur

7 dagen

Vertrek

zondag 24 september 2017

Reisorganisatie

Starlingreizen

Ga naar de website

Toon alle activiteiten