Toon alle activiteiten

Door Christian Kooij
Excursieleider Vogelweek Natuurgroep Aalsmeer

De Afrikaanse vogels van Kudelstaart

Jazeker, ook bij jou om de hoek zijn er vogels die elk jaar helemaal vanuit Afrika speciaal naar dat ene recreatiegebiedje komen om daar hun jongen groot te brengen en in het najaar diezelfde reis weer terug maken! Vogels soms niet veel groter dan je duim en 10 keer lichter dan een luciferdoosje! In deze excursie zoeken we ze op en laten we zien wat ze nodig hebben zodat ze de reis niet voor niets maken. We gaan onder meer kennismaken met de kleine karekiet, fitis en misschien de spotvogel! Of de grasmus op deze foto. Natuurlijk vergeten we ook de lokale Kudelstaartse vogels niet! Een ontspannen wandeling waarbij we gaan genieten van de vogels en ze leren herkennen.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Natuurgroep Aalsmeer

Onderwerp

Verassende stadsvogels!

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Wim Kan Dreef 3 Kudelstaart (NH)
Parkeerterrein voetbalvereniging RKDES.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

De excursieleiders hebben een telescoop, waardoor de vogels mooi van dichtbij te zien zijn voor iedereen. Maar een eigen verrekijker meenemen is natuurlijk ook erg handig.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving