Toon alle activiteiten

Door Sandra Jacobs
Excursieleider Vogelweek Zorgbazaar de Kievit

Dag van de Kievit in Grijpskerk

Zorgbazaar de Kievit, ism Molen de Kievit, organiseren de Dag van de Kievit, vanuit Grijpskerk. Zorgbazaar de Kievit is open van 10 tot 13 uur. Hier kunnen kieviten geknutseld worden. Om 10.30 uur vertrekt hier een wagen naar een boerderij in Noordhorn. Hier kan je, naar keus, meedoen aan een weidevogelexcursie, of leren polsstokspringen. De wagen is om 12.30 uur terug bij Zorgbazaar de Kievit. De molen de Kievit is open van 13 tot 15 uur. Ook hier kan je kieviten knutselen. Om 13 uur vertrekt hier een wagen naar een boerderij in Noordhorn, waar je wederom mee kunt doen aan bovengenoemde activiteiten. De wagen is om 15 uur terug bij de molen. Deze activiteit is geschikt voor beginnende vogelaars, maar ook leuk voor kinderen en gezinnen.

Aanmelden

Details

Activiteit

Overig

Organisatie

Zorgbazaar de Kievit

Onderwerp

Weidevogels en polsstokspringen

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Kievitsweg 22-38 Grijpskerk (GR)
's Ochtends vertrek vanuit Zorgbazaar de Kievit; Kievitsweg 28, 9843HA Grijpskerk; de kringloopwinkel met dagbesteding en zuivelmuseum, op bedrijventerrein de Kievit, in de oude zuivelfabriek. 's Middags vertrek vanuit de molen in Grijpskerk; Molenstraat 33, 9843HE.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Deze activiteit is ook zeer geschikt voor kinderen, of (groot)ouders met kinderen; een uitje voor het hele gezin! Als je wilt leren polsstokspringen laarzen aan of schoenen die nat mogen worden. Droge kleding en een handdoek mee!

Kosten

Ja 2 euro p.p. voor het meerijden in de kar naar Noordhorn. Graag contant betalen.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten