Toon alle activiteiten

Door Lisette Heikoop
Excursieleider Vogelweek

Heidevogels rond de hunebedden van het Holtingerveld

Kom genieten van de heidevogels op het Holtingerveld! Heidevogels zijn ook nog zichtbaar als de bladeren al aan de bomen zitten. Zoek de fraai gekleurde geelgors en roodborsttapuit, verwonder je over het parachute-vluchtje van de boompieper en luister naar de hemelbestormende veldleeuwerik. De gids kent ieder vogelgeluidje en laat je kennis maken met de wondere wereld van de vogelzang.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Onderwerp

Herkennen en genieten van heidevogels

Startpunt

Dennenweg Darp (DR)
We vertrekken vanaf de parkeerplaats naast Theehuis 't Hunebed, hoek Van Helomaweg-Dennenweg, 7973 Darp.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

De gids neemt een telescoop, twee verrekijkers en een vogelboek mee. Na afloop is er gelegenheid om gezamenlijk wat te drinken bij theehuis 't Hunebed. Deze excursie is gratis maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten