Toon alle activiteiten

Door Jos Fleer
Excursieleider Vogelweek Fietsboot Eemlijn

Fietstocht door de vogelrijke Eemnesser polder

Fietsboot Eemlijn en Natuurmonumenten organiseert op zondag 15 mei een fiets(boot) vogelexcursie. Tijdens deze tocht maakt u kans op het zien van bijzondere vogels als ijsvogel, zilverreiger, grutto en vele watervogels. Gaat u ook mee? Wees dan om 13.45uur aanwezig op de aanlegsteiger van fietsboot Eemlijn aan de Bestevaer, hoek Havenweg in Huizen. Aan boord van de boot vertelt een vogeldeskundige over hetgeen te zien is vanaf de boot. In Eemdijk wordt uitgestapt en via de westoever van de Eem wordt er gefietst en gelopen. Onderweg worden observaties gedaan bij de vogelkijkhut aan het Eemmeer. Ongeveer 16.30 uur wordt de excursie ontbonden bij De Theetuin te Eemnes. De kosten voor deze excursie zijn € 5,00 voor een volwassene. Neem verrekijker of camera mee!

Aanmelden

Details

Activiteit

Fietsexcursie

Organisatie

Fietsboot Eemlijn

Onderwerp

Genieten en herkennen van weidevogels en watervogels

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Bestevaer 44D Huizen (NH)
Bestevaer, hoek Havenweg in Huizen. De opstapplaats van de Fietsboot.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Neem een verrekijker mee en een fiets.

Kosten

Ja De excursie is gratis, de fietsboot kost €5,00 (contant meenemen svp)

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving