Toon alle activiteiten

Door Jos Fleer
Excursieleider Vogelweek Fietsboot Eemlijn

Weidevogels van de Eempolder

In het kader van de Nationale Vogelweek (14 t/m 22 mei) zijn er in heel Nederland gratis vogelexcursies. In Amersfoort organiseert fietsboot Eemlijn en Natuurmonumenten op zaterdag 14 mei en zondag 15 mei een fiets(boot) vogelkijkexcursie. De tocht gaat per boot naar Baarn en terug naar Amersfoort op de fiets. Tijdens deze leuke excursie maakt u kans op het zien van bijzondere vogels als ijsvogel, grutto, lepelaar, zilverreiger en verschillende soorten ganzen. Deze excursie is gratis. Alleen de kosten voor de fietsboot (€7,--) worden in rekening gebracht. De tocht start om 10 uur in de Eemhaven van Amersfoort aan de Grote Koppel tegenover nr. 8. Aanmelden voor deze excursie gaat eenvoudig via deze website.

Aanmelden

Details

Activiteit

Fietsexcursie

Organisatie

Fietsboot Eemlijn

Onderwerp

Weide en watervogels

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Grote Koppel 39 Amersfoort (UT)
Opstapplaats fietsboot Eemhaven

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Fiets meenemen en verrekijker

Kosten

Ja De excursie is gratis, maar de fietsboot kost €7,-- (graag contant meenemen).

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten