Toon alle activiteiten

Door Martin Hierck
Medewerker Vogelbescherming Nederland Vogelbescherming Nederland

Workshop digiscoping

In deze workshop leert u wat het verschil is tussen digiscoping en iscoping. Na een introductie focussen we ons op het fotograferen met de diverse camera’s en telefoons door een telescoop. U kunt terecht met zowel spiegelrefelex, systeem en compactcamera’s, maar ook met uw smartphone. We laten u kennismaken met deze nieuwe techniek en zorgen ervoor dat u aan het einde van de workshop precies weet hoe u eenvoudig foto’s en filmpjes van vogels met behulp van uw eigen apparatuur kunt maken. Ook laten we zien hoe u heel gemakkelijk zelf een adapter kunt maken om te starten met deze leuke manier van vogels kijken en fotograferen.

Aanmelden

Details

Activiteit

Workshop

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

Fotograferen met smartphone en telescoop

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Boulevard 12 Zeist (UT)
Vogelbescherming Nederland, Boulevard 12, 3707 BM Zeist

Duur

4 uur

Bijzonderheden

De kosten bedragen € 45,- pp inclusief lunch! (Te betalen in de winkel van Vogelbescherming) Graag zelf eigen telescoop en zeker de eigen smartphone meenemen.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving