Toon alle activiteiten

Door Ingeborg Meutgeert
Excursieleider Vogelweek Natuurmuseum Fryslân

Tentoonstelling: De wondere wereld van O.C. Hooymeijer

Tot 13 juni 2016 is er een bijzondere tentoonstelling te zien in het Natuurmuseum Fryslân: ‘De Wondere Vogelwereld van O.C. Hooymeijer’. Hier maken bezoekers kennis met een rijke schakering van niet bestaande vogels van Europa (én daarbuiten); het Goudpukkeltje, de Kleine Zomp en de Puntklover; ze komen allemaal voorbij. Speciaal voor deze expositie ging Hooymeijer nog een stapje verder en construeerde ingenieuze nesten. Bij elk nest en elke vogel hoort een opmerkelijk verhaal. Het is de eerste keer dat de complete wondere vogelwereld van O.C. Hooymeijer wordt geëxposeerd. Bij deze tentoonstelling kunnen kinderen tijdens de Vogelweek op expeditie. Met behulp van een opdrachtenboekje ontdekken de kinderen de bijzondere verhalen achter de bijzondere vogels.

Aanmelden

Details

Activiteit

Overig

Organisatie

Natuurmuseum Fryslân

Onderwerp

Bijzondere zangvogels

Doelgroep

Kinderen

Startpunt

Schoenmakersperk 2 Leeuwarden (Frater)
Natuurmuseum Fryslân, Schoenmakersperk 2, 8911 EM Leeuwarden

Duur

1 uur

Bijzonderheden

Kinderen kunnen zelfstandig het opdrachtenboekje maken.

Kosten

Ja Op vertoon van entreekaartje zijn de expeditie boekjes gratis.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten