Toon alle activiteiten

Door Camilla Dreef
Excursieleider Vogelweek

Vogels leren kijken in het Vondelpark in Amsterdam

Bioloog en enthousiast vogelaar Camilla Dreef vertelt ons over het leven van een vogelaar, het belang van de vogels binnen natuurbehoud en de stadsvogels in Amsterdam. Vervolgens gaan we naar buiten om zo veel mogelijk stadsvogels te vinden in het Vondelpark! Neem je verrekijker dus mee en kom gezellig met ons het Vondelpark ontdekken. Tijdens de excursie dagen we de deelnemers graag een beetje uit en daar is een mooie prijs mee te winnen. Verder zullen er wat versnaperingen zijn voor tijdens de wandeling.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Blancolour

Onderwerp

stadsvogels

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Vondelpark 7 Amsterdam (NH)
Verzamelplaats is bij De Vondeltuin (Vondelpark 7)

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Camilla Dreef is bioloog en vogelaar en ondermeer bekend van de tv-programma's 'Binnenste-Buiten' en 'In de ban van de Condor' (Foto: Stijn Ghijsen)

Kosten

Ja Blancolour vraagt een vergoeding van € 10,- voor gemaakte kosten, wat te eten onderweg en een prijs die je kan winnen.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving