Toon alle activiteiten

Door Dick Bouma
Excursieleider Vogelweek Culturele Vleugel Slot Zeist

Tentoonstelling: 'Heel Nederland de lucht in, een eerbetoon aan de vogel'

In het voorjaar van 2016 is deze landelijke tentoonstelling van start gaan, met Slot Zeist als middelpunt. Ruim 110 ‘vogelkunstenaars’ van naam presenteren hun werk van Appingedam tot Middelburg, met uitwaaiers naar Nieuw Amsterdam, Schokland en Rotterdam. Nog nooit stond de vogel in de beeldende kunst zo in de kijker. In schilderijen, grafiek, aquarellen, pastel, brons, hout en steen. De expositie is van 12 april tot 19 juni 2016 te bezoeken in de Culturele Vleugel van Slot Zeist. De openingstijden zijn van di-vr 11:00 tot 17:00 en van za-zo 13:00 tot 17:00. MAANDAG GESLOTEN. Bij de tentoonstelling is ook het boek Hoogvliegers van het Laagland verschenen. Een vogelgids in hedendaagse kunst voor € 25,- In deze uitgave is een selectie opgenomen uit het werk van de ruim 110 deelnemende kunstenaars met een kunsthistorische inleiding van Rob Møhlmann. Met bijdragen van oa. Midas Dekkers en Nico de Haan. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.hoogvliegersvanhetlaagland.nl.

Aanmelden

Details

Activiteit

Overig

Organisatie

Culturele Vleugel Slot Zeist

Onderwerp

Tentoonstelling

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Zinzendorflaan 1 Zeist (UT)
Slot Zeist, Zindezdorflaan 1 in Zeist.

Duur

1 uur

Bijzonderheden

De expositie is van 12 april tot 19 juni 2016 te bezoeken in de Culturele Vleugel van Slot Zeist. De openingstijden zijn van di-vr 11:00 tot 17:00 en van za-zo 13:00 tot 17:00. MAANDAG GESLOTEN.

Kosten

Ja Voor €3,- kunt u met de leden pas van de Vogelbescherming de tentoonstelling Heel Nederland de lucht in, bezoeken.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving