Toon alle activiteiten

Door Mario Aspeslagh
Excursieleider Vogelweek Vogelwerkgroep Walcheren

Wandelen door vogelwalhalla Oranjezon in Zeeland

Twee excursieleiders nemen u mee op een ochtendwandeling door het prachtige duingebied en natuurreservaat Oranjezon. Het gevarieerde landschap van één van de mooiste natuurgebieden op Walcheren. Van het duinlandschap met soorten als Roodborsttapuit, Sprinkhaanzanger, Boompieper en Nachtegaal tot het naaldbos met Mezen, Spechten en kans op Havik en Kruisbek.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelwerkgroep Walcheren

Onderwerp

Genieten en herkennen van zangvogels

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Blinkertweg Vrouwenpolder (ZE)
Koningin Emmaweg 22, Vrouwenpolder. De entree is aan het einde van de doodlopende weg (waaraan ook camping en Uitspanning Oranjezon liggen) die ligt aan de weg tussen Vrouwenpolder en Oostkapelle. Meteen rechts in die doodlopende weg is een parkeerplaats (betaald parkeren).

Duur

2 uur

Bijzonderheden

We lopen over onverharde wandelpaden dus doe een paar goede schoenen aan. Er zijn maar een paar reserve verrekijkers beschikbaar maar bij voorkeur zelf één meenemen.

Kosten

Ja Bij Oranjezon moet men betaald parkeren 1,10 euro per uur. Een verplichte wandelkaart voor het gebied kost 1 euro (leden van Het Zeeuwse Landschap gratis). Wandelkaarten zijn alleen verkrijgbaar via een kaartautomaat dus wisselgeld meenemen.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten