Toon alle activiteiten

Door Frits de Vree
Excursieleider Vogelweek IVN Rijk van Nijmegen

Vogels tussen stuwwal en rivierenland

Op deze zondagochtend wandelen we om 07:00 uur vanaf Dorpshuis de 'Ubburgh' te Beek-Ubbergen de prachtige Ooijpolder in. Op zoek naar Blauwborsten en Roodborsttapuiten Onze tocht gaat via de voet van de stuwwal naar het mooie moerasgebiedje het Zwanenbroekje en vervolgens een trekpontje, over boerenlandpaden naar natuurgebied de Ooijpolder. Onderweg zien we veel verschillende vogelsoorten. De vier gidsen vertellen u er graag meer over!

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

IVN Rijk van Nijmegen

Onderwerp

Moerasvogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Kasteelselaan 60 Ubbergen (GE)
Dorpshuis De Ubburgh. Kasteelselaan 60. 6574 AJ Ubbergen. Parkeerplaats aanwezig.

Duur

3 uur

Bijzonderheden

Er zijn vier gidsen aanwezig zodat er voldoende begeleiding en uitleg is voor iedereen. Meenemen: petje tegen de zon, iets te eten en drinken en een verrekijker. Deze excursie is gratis, een vrijwillige bijdrage is mogelijk.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten