Toon alle activiteiten

Door Krijn Tanis
Excursieleider Vogelweek VWG/NLGO

Kustvogels en weidevogels rondom Ouddorp

De wandelexcursie bestrijkt twee verschillende soorten open landschappen. Het ene deel van de wandeling gaat over weidevogels, de kievit en grutto en het andere deel over kustbroedvogels met mooie soorten als de strandplevier, grote sterns, zwartkopmeeuwen, de visdief en nog veel meer fraaie vogels.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

VWG/NLGO

Onderwerp

Weide- en kustbroedvogels

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Zuidweg Ouddorp (ZH)
We starten bij het uitkijkpunt op het eiland Markenje (aan de Zuidweg bij Ouddorp) en aan de binnenkant het natuurreservaat de Koude Hoek. Zuidweg, 3253 Ouddorp.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Een verrekijker is zeker handig om mee te nemen, er zijn ook een paar kijkers voorradig en ook zijn er telescopen aanwezig.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten