Toon alle activiteiten

Door Paul Gnodde
Excursieleider Vogelweek VWG Rijk van Nijmegen e.o.

Fietsexcursie door de Ooijpolder bij Nijmegen

De Ooijpolder bij Nijmegen is een prachtig vogelgebied en in het voorjaar zijn er veel leuke vogelsoorten te ontdekken. Onder begeleiding van een ervaren vogelgids van de Vogelwerkgroep Nijmegen fietsen we in rustig tempo en met veel stops een mooi avondrondje van zo'n 3 uur door de Ooijpolder. Kans op veel verschillende soorten vogels en mooie vogels als de zwarte stern, blauwborst, zomertaling, sprinkhaanzanger en steenuil.

Aanmelden

Details

Activiteit

Fietsexcursie

Organisatie

Vogelwerkgroep Rijk van Nijmegen e.o.

Onderwerp

Genieten en herkennen van water- en zangvogels

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Dijkgraaf van Wijckweg 2 Nijmegen (GE)
Er wordt om 19.00 uur per fiets vertrokken vanaf het Hollands-Duits Gemaal, Dijkgraaf van Wijckweg 2, aan het begin van de Ooijpolder.

Duur

3 uur

Bijzonderheden

Zorg dat je een fiets en een verrekijker bij je hebt. De excursieleider heeft een telescoop bij zich waar iedereen gebruik van kan maken. Bij harde regen of onweer gaat de excursie niet door.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving