Toon alle activiteiten

Door Peter Jonker
Excursieleider Vogelweek Rara avis

Lezing: ...van Tuinvriendje tot Totemvogel...

Peter Jonker neemt je mee op reis naar 'een andere kijk op vogels'. Een interactieve lezing over de symbolische betekenis van vogels. Peter laat je op inspirerende wijze vogels aanschouwen, van puur 'vogel-kijk-plezier' en vogels in verhalen & sagen tot de magische, mythische en zelfs spirituele betekenis van vogels... van tuinvriendje tot totemvogel. Op een unieke locatie, in de Orangerie van de Levenstuinen van het Groot Hontschoten, in Teuge. Met na afloop volop de gelegenheid om de prachtige tuinen te bezoeken.

Aanmelden

Details

Activiteit

Lezingen

Organisatie

Rara avis

Onderwerp

Vogelspirit

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Holthoevensestraat 16 Teuge (GE)
Parkeerplaats van De Levenstuinen. De lezing is in de Orangerie.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

De Levenstuinen van het Groot Hontschoten in Teuge zijn vanaf 10.00 uur geopend. De lezing is in de Orangerie, die hiervoor kosteloos beschikbaar is gesteld. Na afloop van de lezing is er alle ruimte om de prachtige tuinen te bezoeken en/of in het theehuis of op het terras van een consumptie te genieten. De lezing is gratis. Entree Levenstuinen (zie: www.levenstuinen.nl) en consumpties (zoals koffie/thee/gebak) zijn voor eigen rekening en alleen contant te voldoen. Lunch zelf meebrengen! Honden worden in de tuinen niet toegelaten.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving