Toon alle activiteiten

Door Peter Jonker
Excursieleider Vogelweek Rara avis

Lezing: ... van Tuinvriendje tot Totemvogel...

Peter Jonker neemt je mee op reis naar 'een andere kijk op vogels'. Een interactieve lezing over de symbolische betekenis van vogels. Peter laat je op inspirerende wijze vogels aanschouwen, van puur 'vogel-kijk-plezier' en vogels in verhalen & sagen tot de magische, mythische en zelfs spirituele betekenis van vogels... van Tuinvriendje tot Totemvogel. Met na afloop volop de gelegenheid om de winkel van Vogelbescherming Nederland te bezoeken.

Aanmelden

Details

Activiteit

Lezingen

Organisatie

Rara avis

Onderwerp

Vogelspirit

Startpunt

Boulevard 12 Zeist (UT)
De parkeergelegenheid op het eigen terrein van Vogelbescherming Nederland is beperkt, maar gelukkig zijn er in de directe omgeving voldoende alternatieven. U kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen rondom het pand en in omliggende straten.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

De lezing wordt gehouden boven de winkel van Vogelbescherming Nederland, in zaal de Papegaaiduiker.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving