Toon alle activiteiten

Door Jo Seegers
Excursieleider Vogelweek Vogelwerkgroep Maastricht

Vogels van de Hoge Fronten in Maastricht

We gaan wandelend de Hoge Fronten verkennen. Deze oude vestingwerken vormen een groene oase in de Maastrichtse binnenstad en huisvesten diverse vogelsoorten als spechten, zangvogels en ook roofvogels. Met goed weer is er ook kans op de waarneming van de muurhagedis. Dit is een van de weinige plekken in Nederland waar de muurhagedis voorkomt. De excursieleiders hebben een telescoop bij zich waardoor de vogels mooi van dichtbij te zien zullen zijn.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelwacht Limburg werkgroep Maastricht

Onderwerp

Genieten en herkennen van zangvogels

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Cabergerweg 10 Maastricht (LI)
Bij parkeerplaatsje van de meubelzaak Rene Pans. Te voet bereikbaar via de Capucijnenstraat. Auto parkeren kan betaald achter het tankstation schuin aan de overkant.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Wandelschoenen en verrekijker zijn gewenst. Er is een telescoop beschikbaar. Het terrein is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Honden kunnen niet deelnemen aan de excursie.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving