Toon alle activiteiten

Door Floor Koornneef
Medewerker Vogelwerkgroep Midden-Delfland

De weidevogels van Midden-Delfland

Midden-Delfland is een prachtig open, agrarische gebied tussen Rotterdam en Den Haag. Weidevogels vinden hier nog steeds de ruimte om te broeden en hun kuikens groot te brengen. Tijdens deze wandeling trekken we in twee groepen de Duifpolder in, een stuk te voet en een stuk op de platte kar achter de tractor. We zullen speuren naar grutto's, kieviten en tureluurs en bezoeken een plasje waar een kolonie visdiefjes broedt.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelwerkgroep Midden-Delfland

Onderwerp

Genieten en herkennen van weidevogels

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Kwakelweg 13 Maasland (ZH)
Kwakelweg 13, 3155 CB Maasland, Nederland

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Aan de excursie kunnen max 20 personen deelnemen. We hebben 2 bevlogen excursieleiders, zodat we met twee lekker kleine groepjes het veld in kunnen. Trek wel schoenen aan waarmee je eventueel door het weiland heen kunt lopen. Ook een verrekijker is handig, dus neem deze mee als je die hebt. De excursie is niet geschikt voor kleine kinderen ivm het rijden op de platte kar achter de tractor. Kinderen vanaf 10 - 12 jaar zouden onder verantwoordelijkheid en toezicht van de ouders mee kunnen.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving