Toon alle activiteiten

Door Steven Wytema
Excursieleider Vogelweek Jizzbirding

Stadsvogels in Noorderpark en Vliegenbos in Amsterdam-Noord

Vanwege de vele enthousiaste reacties organiseert Jizzbirding dit jaar in de Nationale Vogelweek wederom excursies in Amsterdam: dit jaar zijn we in de Vogelweek elke dag in een van de stadsparken te vinden om de verrassende diversiteit aan vogels te laten zien en te leren hoe je bijvoorbeeld vogelgeluiden van elkaar kan onderscheiden. Deze excursies zijn bij uitstek geschikt voor de beginnende vogelkijker: gids Steven behandelt een beperkt aantal soorten en legt de focus op het leren herkennen van de soorten.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Jizzbirding

Onderwerp

Stadsvogels, basisherkenning

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Meeuwenlaan 132 Amsterdam (NH)
Op P tussen vijver en Brederocollege

Duur

1.5 uur

Bijzonderheden

Om te zorgen dat iedereen 'alle' vogels ziet, en dat er ruimte is voor vragen van iedereen, wordt de groep expres klein gehouden. Er is altijd een telescoop aanwezig, en leenkijkers beschikbaar indien gewenst

Kosten

Ja Graag kleine bijdrage van € 3,- contant meenemen naar de excursie

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving