Toon alle activiteiten

Door Nico van der Poel
Excursieleider Vogelweek St. Educatieve Natuurtuin de Goffert

Vogels ontdekken in het Goffertpark in Nijmegen

We gaan ontdekken welke vogels we kunnen zien en horen op de rustige plek van de educatieve Natuurtuin de Goffert en in het omliggende park. Ervaring met vogels kijken is leuk maar niet nodig. In de natuurtuin broeden altijd koolmees, pimpelmees en bonte specht, maar er is ook zeker kans op verschillende zangvogels die weer uit Afrika zijn teruggekeerd om hier te broeden. Als je een kijker hebt, dan graag meenemen. Er zijn twee excursieleiders, dus we gaan met maximaal 15 mensen per excursieleider op pad.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

St. Educatieve Natuurtuin de Goffert

Onderwerp

Vogels herkennen, zien en horen in en om de Natuurtuin

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Goffertweg 19 Nijmegen (GE)
Als u op de parkeerplaats staat ziet u voor u Restaurant de Goffertboerderij, rechts daarvan een voetpad en rechts daarvan de ingang van de Natuurtuin.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Twee groepen van 15, maakt in totaal 30 deelnemers

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving