Toon alle activiteiten

Door Erik Mensonides
Excursieleider Vogelweek Sundry Moves coaching

Volg de Grutto van Dras naar Slaapplaats - Deventer

In de uiterwaarden bij Deventer slaapt momenteel een populatie van 350 Wulpen en 210 Grutto's zelfs enkele Ijslandse exemplaren met kortere poten en snavel. We volgen 's avonds de groep die na het foerageren bij de Ieperenplas een vliegshow en fluitconcert geven en vervolgens als 1 zwerm naar de Veenoordskolk vliegen om te overnachten. Daar tellen we het aantal exemplaren, zijn het er meer of minder dan vorig jaar? Een gaaf schouwspel om te zien en te horen.

Aanmelden

Details

Activiteit

Fietsexcursie

Organisatie

Sundry Moves coaching

Onderwerp

Volg de Grutto's

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Worp 4 Deventer (Overste)
17.00 verzamelen op de Worp parkeerplaats te Deventer (Gelegen bij het veer- pontje en Ijsselhotel)

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Benodigd Verrekijker fiets en handschoenen / regenjas, verzamelen op de parkeerplaats bij het Worp plantsoen bij Deventer. Alles ligt dicht bij elkaar (max 6 km.)

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten