Toon alle activiteiten

Door Jacco Leemans
Excursieleider Vogelweek Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie (NJN)

Jeugdexcursie grutto's in Midden-Delfland

Ben jij tussen de 11-25 jaar? Kom dan samen met de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie de terugkomst van de grutto vieren. Na een lange tocht vanuit Afrika zit onze nationale vogel weer massaal in de weilanden en moerasgebieden. Wij gaan dit vieren met een excursie rondom de Ackerdijkse plassen tussen Delft en Rotterdam. Naast grutto’s is er ook kans op de eerste lepelaars, zingende tjiftjaffen, Europese kanaries, en met een beetje geluk zien we zelfs een velduil. Kortom: genoeg redenen om te komen. Zorg dat je op de fiets komt! Verzamelen om 10:00 bij Station Delft.

Aanmelden

Details

Activiteit

Fietsexcursie

Organisatie

Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie (NJN)

Onderwerp

Weidevogels

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Van Leeuwenhoeksingel 42A Delft (ZH)
Verzamelen op Station Delft. Meer info per email.

Duur

4.5 uur

Bijzonderheden

Kom op fiets en zorg dat je kleding aantrekt die warm genoeg is. Een verrekijker is aan te raden, maar zeker niet verplicht. Andere deelnemers delen graag. Rond 15:00 verwachten we weer terug te zijn op Station Delft.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving