Toon alle activiteiten

Door Henk Bergsma
Excursieleider Vogelweek KNNV

De zangvogels van park Rams Woerthe in Steenwijk

Wat hoor ik daar? In het kader van de Nationale Vogelweek zal er op zaterdagmorgen 12 mei een vogelzangexcursie worden gehouden in Park Rams Woerthe in Steenwijk. Deze excursie is uitermate geschikt voor beginnende vogelaars. Deze ochtend zullen we zeker de zwartkop,de tjiftjaf, de roodborst en de winterkoning horen. Ook verschillende mezen als de pimpelmees, de koolmees en de zwarte mees zullen te horen en te zien zijn. Wij laten ons graag verrassen! De historie van het park met de indrukwekkende villa zal vanzelfsprekend ook aan de orde komen, maar de nadruk zal op de vogels liggen. We vertrekken om 07.00 uur bij de hoofdingang van Park Rams Woerthe. De excursie duurt tot ongeveer 9.00 u. Nadere inlichtingen: Piet Hein Klip 0521-513766 en Henk Bergsma, telefoon 0521 514097.

Foto roodborst: Henk Bergsma

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

KNNV

Onderwerp

Genieten en herkennen van zangvogels

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Gasthuislaan 4 Steenwijk (Overste)
Hoofdingang Park Rams Woerthe aan de Gasthuislaan te Steenwijk. Gasthuislaan 4, 8331 MX Steenwijk.

Duur

2 uur

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten