Toon alle activiteiten

Door margreet wiersema
Excursieleider Vogelweek de heemen

Ervaar het voorjaar, kom naar de buitendag!

De groencommissie, dorpstuin De Heemen en de Zorgbuurderij en Boerderij De Heemen uit Stedum organiseert op 19 maart een buitendag in Crangeweer. We nemen u mee naar de weidevogels in de polder, de dorpsmoestuin, de zorgboerderij en de nagelnieuwe vrijloopstal voor de melkkoeien. ´s Middags van 13.00 tot 16.30 willen we u dit alles laten zien. Om 13.30 en om 15.30 gaan we een rondrit maken door het weidevogelgebied waarbij we u laten zien wat er allemaal gebeurt om het de grutto´s en de kieviten het naar de zin te maken. We laten u zien hoe een dorpsmoestuin werkt en we zijn te gast op de zorgboerderij. De nieuwe vrijloopstal is zeker een kijkje waard. De melkkoeien hebben hier één grote ruimte met veel stro, daglicht en de mogelijkheid om naar buiten te gaan. We nodigen u uit op 19 maart van 13.00 tot 16.30. De koffie en thee staat klaar op de zorgboerderij De Heemen, Bedumerweg 43 in Stedum. Voor vragen kunt u contact opnemen met Sieger Wiersma 06-49763923

Aanmelden

Details

Activiteit

Overig

Organisatie

de heemen

Onderwerp

weidevogels

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Duur

3.5 uur

Bijzonderheden

Laarzen, stevige schoen aanbevolen

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten