Toon alle activiteiten

Door Steven Wytema
Excursieleider Vogelweek Jizzbirding

Stadsvogels in het Flevopark

Vanwege de vele enthousiaste reacties organiseert Jizzbirding dit jaar in de Nationale Vogelweek wederom excursies in Amsterdam: dit jaar zijn we in de Vogelweek elke dag in een van de stadsparken te vinden om de verrassende diversiteit aan vogels te laten zien en te leren hoe je bijvoorbeeld vogelgeluiden van elkaar kan onderscheiden. Deze excursies zijn bij uitstek geschikt voor de beginnende vogelkijker: gids Steven behandelt een beperkt aantal soorten en legt de focus op het leren herkennen van de soorten.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Jizzbirding

Onderwerp

stadsvogels, vogelgeluiden

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Flevopark 15 Amsterdam (NH)
Verzamelplek is het ronde pleintje naast Flevor.

Duur

1.5 uur

Bijzonderheden

Om iedereen de ruimte te geven vragen te stellen en te zorgen dat iedereen de vogels ziet en hoort worden de groepen klein gehouden. Er zijn leen-verrekijkers beschikbaar.

Kosten

Ja Voor de excursie wordt een kleine bijdrage van € 3,- gevraagd, graag contant meenemen naar de excursie.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving