Toon alle activiteiten

Door Tim de Broekert
Excursieleider Vogelweek Food Cabinet

Filmvertoning 'Het Wonder van Marken' 19 maart 2016 (Ronde 3)

Op 19 maart wordt ‘Het Wonder van Marken’ vertoond op de boerderij van de familie Terlouw op Marken. Dit is de nieuwste film van Gouden Kalf-winnaars Jan Musch en Tijs Tinbergen, en vertelt het unieke verhaal van deze boerenfamilie. Zij hebben in hun moderne melkveehouderij, volgens de principes van agrarisch natuurbeheer, een paradijs gecreëerd voor grutto’s en andere weidevogels. Deze vogels zijn in grote aantallen teruggekeerd naar Marken om daar te broeden en hun kuikens groot te brengen. De film vertelt het innemende verhaal van het Wonder van Marken: de terugkeer van de grutto! Datum: zaterdag 19 maart 2016 Tijdstip: 13:00 uur – 13:45 uur Locatie: Op de boerderij van de familie Terlouw, Oosterpad 2, 1156 DM Marken Toegang: Gratis Tevens is er de mogelijkheid om de grutto’s en andere weidevogels via verrekijkers te spotten. Graag zien we u dan!

Aanmelden

Details

Activiteit

Overig

Organisatie

Water, Land & Dijken

Onderwerp

Filmvertoning 'Het Wonder van Marken'

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Oosterpad Marken (NH)
Het adres is Oosterpad 2, 1156 DM Marken. Wanneer u met de auto komt, adviseren wij u te parkeren op de centrale parkeerplaats van Marken. Tevens kunt vanuit Amsterdam Centraal bus 315 nemen naar Marken. Uiteraard kunt ook gewoon op de fiets komen.

Duur

1 uur

Bijzonderheden

Via deze site is er maar plek voor max. 18 bezoekers. Kom gerust langs wanneer deze vol is! We hebben plek genoeg (max. 100 personen). We adviseren u ‘boerderij-bestendige’ kleding en schoenen te dragen. Consumpties zoals koffie en thee zijn verkrijgbaar.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten