Toon alle activiteiten

Door Elly van Geest
Excursieleider Vogelbescherming Vrienden van het NL Arkemheen-Eemland

Welkom grutto, nationale vogel.

Verrekijkers, vogelgeluiden en met je kop in de wind door het polderlandschap. Ga je mee op grutto-expeditie in het nationale Gruttoweekend? Ontdek de grutto en zijn leefomgeving per fiets . Onder begeleiding van een vogelaar vertrek je voor een prachtige fietstocht door het polderlandschap van het NL Arkemheen-Eemland. In het Nekkeveld zijn laatst nog 120 grutto’s geteld. Onderweg stoppen jullie regelmatig om grutto’s te spotten en wie weet wat er nog meer voorbij vliegt!

Aanmelden

Details

Activiteit

Fietsexcursie

Organisatie

Vrienden van het NL Arkemheen-Eemland

Onderwerp

grutto

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Hulckesteijn 3 Nijkerk (GE)
Brasserie de Vuurtoren. Voor de fietsexcursie kan je genieten van een heerlijke vogellunch of erna van een vogeltheemoment.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Vergeet de verrekijker niet mee te nemen en je fiets natuurlijk! Het wordt een echte grutto-beleving.

Kosten

Ja Vrijwillige bijdrage voor de gids

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving